Ми почнемо працювати Завтра о 10:00.
Замовляйте 5 перогів - і отримуйте знижку -25%!
Зібрали для вас найсмачніше докупи: - періг зі смаженою картоплею і хрумким беконом; - солоденький періг з вишнею і маком. І покладемо в замовлення два киселя, щоб запити всю смакоту!
КОМБО-меню з улюбленими коктейлями: - хрумкий періг зі свининою і капустою; - цибулевий періг з сиром; - і 2 класичних коктейлі мері без алкоголю! Нехай смакує!
Солодкий періг з тіста за рецептом мами Євгена: зі стиглою полуницею, ніжним крем-сиром і дрібкою м'яти. Сезон дуже короткий, тому спішіть спробувати! До перога покладемо своє згущене молоко
Дуже сирний періг з щедрою начинкою з 5-ти сирів: чеддеру, гауди, двох видів моцарели та сулугуні. Ще дали дрібку ароматних спецій: материнки і базиліку! До перога також кладемо сирний соус
Простий, але чудовий періг з неферментованим тістом за рецептом мами Євгена, з начинкою з сиру та тушкованої цибулі. Додаємо наш власний соус, щоб було смачніше.
Неферментоване тісто від мами Євгена з хрусткою скоринкою. Періг щедро наповнений начинкою зі шпинату, сиру і горіхів. Додаємо до перога соус, щоб смак був іще багатший.
Періг з неферментованого тіста від мами Євгена. А начинка тут щедра: тушкована свинина, капуста двох видів (тушкована і квашена), мисливські ковбаски і кунжут. До перога кладемо свій соус
Періг з неферментованого тіста зі хрусткою скоринкою. Начинка: тушкована яловичина, курага, мікс 4 сирів, квасоля яська та пряні спеції. До перога кладемо соус
Періг з неферментованого тіста від мами Євгена повний начинки з курки, гнічених слив,грибів, цибулі та сиру. Додаємо соус, бо так смачніше.
Солодкий періг з неферментованого тіста. Начинка з маку, стиглих вишень і кагору. Хрустка скоринка - теж тут! До перога кладемо соус
А на третє — Картопля для Третьої ПЕРІГ З ФЕРМЕНТОВАНОГО ТІСТА - ЦЕ КОЛИ БАГАТО ПУХКОГО ТІСТА І ХРУМКА СКОРИНКА! А начинка - зі золотистої смаженої картоплі (як вдома на пательні), бекону, смаженої цибулі і насінням кропу. До перога кладемо соус *прибуток зі страви буде йти на банку збору для 3 ОШБр.
А на третє — Картопля для Третьої ПЕРІГ З ФЕРМЕНТОВАНОГО ТІСТА - ЦЕ КОЛИ БАГАТО ПУХКОГО ТІСТА І ХРУМКА СКОРИНКА! А начинка - зі золотистої смаженої картоплі (як вдома на пательні), бекону, смаженої цибулі і насінням кропу. До перога кладемо соус *прибуток зі страви буде йти на банку збору для 3 ОШБр.